Bonte Avond:

Een niet meer weg te denken activiteit van C.V. De Heikneuters zijn de Bonte Avonden. De avonden worden sinds 1987 georganiseerd in Nijnsel en met heel veel succes en plezier.
De Bonte Avonden zijn standaard op vrijdag en zaterdag een week voor Carnaval in Ontmoetingscentrum de Beckart, Lieshoutseweg 7, 5492 HT in Nijnsel.
 
De avonden worden gedragen door veel Nijnselse deelnemers, waar we als Carnavalsverenging heel trots op zijn. Het is een avond met een mix aan diverse optredens, denk hierbij aan blaasmuziek, tonpraten, playback, sketches, liedjes en dans met veel Carnavaleske humor.
 
De Bonte Avonden worden muzikaal ondersteund door de Kneuterkapel en de artiesten worden tijdens hun optreden begeleid door onze eigen Kneuterkids; Dansgroep van meisjes en jongens bestaande uit allemaal kinderen van leden van C.V. de Heikneuters in de leeftijd tot en met dat ze het zelf leuk vinden.  
                                                                                                                                                                                                           
De deelnemers van de Bonte Avond 2019 waren: 

- De Kneuterkapel
- De Kneuterkids
- Jan van Beljouw
- Kommer en Kwel (Dorien en Dianne)
- De Voetbal
- De Korfbal
- Geert Jan van de Weideven
- Percussie Muziekvereniging Meierijstad
- Infinity
- Grote Dansmariekes
- De wagenbouw
- Fred & Ed (Mark en Thijs)
 
 
Doel van de Bonte Avond: "Het publiek gaat tevreden naar huis en ze zeggen  “wanne skônne aovond” was het weer!"
Dus inwoners van Nijnsel en omgeving kom lekker een avondje lachen en genieten van muziek, dans en optredens van jullie eigen dorpsgenoten. U zult plezier hebben!
 
Bonte Avond 2019?
 
U kunt C.V. de Heikneuters ook volgen via Facebook en Twitter dan mist U in de aanloop helemaal niets van deze gezellige Bonte Avonden!

 kneuter       C.V. de Heikneuters   -   Privacybeleid
  De Kneuterkapel