De Kneuterkapel: 

De Kneuterkapel van C.V De Heikneuters is opgericht op 28 februari 1985. Het groepje Heikneuterleden dat toen gestart is kon geen noot lezen. De eerste dirigent Hans van Rooy uit Olland heeft de leden van de kapel via een half uurtje theorie per week dit proberen bij te brengen. Na drie jaar heeft Ad van Beekveld dat overgenomen en weer zes jaar later Henk van Oorschodt. Sinds 1 juli 2006 staat Eugene Willems voor de Kneuterkapel.

Al die tijd is de Kneuterkapel dan ook te beluisteren in het eigen Carnavalsdorp 'Papgat'.  Er is geen enkel carnavalsprogramma, waar de Kneuterkapel niet eenmaal bij betrokken is geweest en de meeste carnavalsactiviteiten zijn een jaarlijks terugkerend evenement geworden. 
Maar ook buiten het carnavalsseizoen om kan je ze vinden op jaarmarkten, dorpsactiviteiten, verenigingsactiviteiten en soms wordt ook de provinciale of landelijke grens overschreden.

De groep bestaat uit muzikanten tussen de leeftijdsgroep van eind 20 tot eind 60 jaar oud. Leeftijd speelt helemaal geen rol in de muziek, jong geleerd is oud gedaan en de ouderen voeden de jongeren. Zo kan je de sfeer binnen de groep samenvatten.

De muziekkeuze is afgestemd op het Carnavalsseizoen, maar daar buiten worden ook leuke medleys, up-tempo of lekkere mee-blèr-muziek gespeeld.

Op de agenda van deze website staat het programma voor onze optredens.
Maar volg ons ook via Facebook, Instagram en Twitter dan mist U helemaal niets van deze gezellige Carnavalskapel!

Heeft U heeft vragen of wilt in contact komen met de Kneuterkapel, stuur een berichtje via "CONTACT" (=rechtsboven)kapel 1          

       


  C.V. de Heikneuters   -   Privacybeleid
  De Kneuterkapel