Vlooienmarkt:


De vlooienmarkt die C.V. De Heikneuters elk jaar organiseert staat in de wijde omtrek bekend als een gezellige markt met heel veel aanbod aan spullen, netjes gesorteerd en echte marktprijzen. Op de vlooienmarkt is alles verdeeld over verschillende kramen met hun eigen koopwaar.

De meest gebruikte zijn: huishoudelijke spullen, speelgoed, kleding, boeken en platen, knuffels, elektra, schilderijen, klein meubelen, fietsen, tuinstoelen en “waardevolle (antieke) spullen”.

Maar ook de afdeling “Ik weet het niet” bestaat, daar komt alles op terecht wat we niet weten wat het eigenlijk is of waar het onder hoort te vallen. Er staan pijlen met verwijzingen naar de verschillende marktkramen.

De vlooienmarkt is traditioneel altijd op een zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur in en rondom Ontmoetingscentrum de Beckart, Lieshoutseweg 7, 5492 HT in Nijnsel

Goederen voor de vlooienmarkt worden elke eerste zaterdag van de maand opgehaald met uitzondering van de maand Augustus.
Heeft u spullen, dan komen we deze graag bij u ophalen. De volgende goederen worden niet geaccepteerd; matrassen, witgoed, bankstellen en witte tuinmeubelen.

Meld u aan bij de contactpersoon, genaamd Mark Vermeltfoort, telefoonnummer 06-22384379. 


De vlooienmarkt is GEANNULEERD I.V.M. MEDEDELING OVERHEID OMTRENT CORONAVIRUS - nieuwe datum wordt z.s.m. bekend gemaakt


Hier kunt u zich aanmelden voor het ophalen van vlooien.


 

       

 

 

 


 

 

 

 


  C.V. de Heikneuters   -   Privacybeleid
  De Kneuterkapel